Cor Reuten & Zn SLOOPT

MILIEUBEWUST SLOOPWERK TOT OP DE BODEM

Een nieuwe start begint met het opruimen van het oude. Cor Reuten is professioneel sloper en vriendelijk voor het milieu. Opgeruimd staat netjes, tijd voor iets nieuws.

EEN NIEUWE START MET HET SLOOPBEDRIJF

Voor het slopen van o.a. woningen, bedrijfspanden of schuren. Hoe groot of hoe klein uw klus ook is, Cor Reuten wordt blij van elke uitdaging. We voeren elk project op een vakkundige en milieubewuste manier uit.


Op de hoogte
Voor iedere vorm van sloopwerk hebben we de juiste machines en uitrustingsstukken. Zo beschikken we voor grote gebouwen en objecten over een kraan/rupskraan en voor het kleine sloopwerk hebben we een minigraver. Onze uitrustingstukken bestaan onder meer uit: een sloophamer, sorteerknijper en knipschaar voor beton en ijzer.

AFVOER

Nadat we het pand of een ander doel op professionele wijze voor u gesloopt hebben, kunt u het puin ook door ons af laten voeren. We hebben hier diverse containers van 10m3 tot 40m3 voor. Ook als u zelf gaat slopen, kunt u bij ons een container huren voor de afvoer.
Indien uw pand asbesthoudende materialen bevat, kunnen wij ervoor zorgen dat deze voor de aanvang van de sloop verwijderd worden.

Moet er iets gesloopt worden en wilt u dit overlaten aan een expert?


NEEM DIRECT CONTACT OP